Blackjack Strategie

Bij het spelen van Blackjack online is het mogelijk om een strategie te hanteren. Ga je op het internet op zoek naar een Blackjack strategie, dan kom je veel verschillende strategieën tegen. Lang niet al deze Blackjack strategieën zijn goed. Om je deze zoektocht te besparen, hebben wij alvast uitgezocht wat de beste strategie is om toe te passen. Na grondig onderzoek zijn we bij de Blackjack strategie gekomen die we op deze pagina laten zien.

Hoe werkt de Blackjack strategie?blackjack strategie

In de Blackjack tabel (Blackjack chart) hiernaast zijn alle mogelijke combinaties weergegeven. Aan de linkerzijde staan de kaarten van de speler vermeld, en aan de bovenkant de kaarten van de bank. Elke hand laat precies zien hoe deze gespeeld moet worden.

Wanneer je deze Blackjack strategie toepast, is het belangrijk dat je er niet van afwijkt. Een strategie werkt alleen wanneer je deze 100% volgt.

De Blackjack Strategie Toepassen

Voordat je deze strategie daadwerkelijk toe gaat passen, raden wij je aan om deze strategie eerst toe te passen bij het spelen van gratis Blackjack. Zo kun je testen of de strategie werkelijk werkt. Als je ziet dat de strategie werkt kun je hem toepassen wanneer je voor echt geld speelt.

Het blijft een Kansspel

Blackjack is en blijft een kansspel waar geluk de grootste factor is. Het gebruiken van een Blackjack strategie is dus geen garantie voor winst. Wel geeft het je de meeste kans om te winnen. Wij raden je dan ook aan om altijd gebruik te maken van deze strategie.

Martingale Strategie

Dit is één van de meest bekende strategieën. Bij de Martingale strategie verdubbel je de inzet iedere keer wanneer je verliest. Op het moment dat er gewonnen wordt, zet je weer de originele inzet in. Deze strategie is gemaakt om altijd winst te maken.
Wanneer je over een grote bankroll beschikt zou dit mogelijk zijn. Echter hebben de blackjack tafels allemaal een inzetlimiet. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om deze strategie goed uit te voeren.