Blackjack strategie

Als je online blackjack speelt kan je dit doen met een strategie. Ga je op het internet op zoek naar een blackjack strategie dan kom je vele verschillende strategieën tegen. Lang niet al deze blackjack strategieën zijn goed. Om je de zoektocht te besparen naar een goede blackjack strategie hebben wij dit voor je gedaan. Na grondig onderzoek zijn we bij de blackjack strategie gekomen die we op deze pagina laten zien.

Hoe werkt de blackjack strategie?blackjack strategie

Als je in de tabel kijkt hiernaast zal je zien dat alle mogelijke combinaties vermeld staan. Aan de linkerzijde staan de kaarten van de speler vermeld, en aan de bovenkant de kaarten van de bank. Elke hand laat precies zien hoe deze gespeeld moet worden.

Wanneer je deze blackjack strategie toepast is het van groot belang dat je er niet van afwijkt. Een strategie werkt alleen wanneer je deze 100 procent volgt.

De blackjack strategie toepassen

Wil je deze blackjack strategie toepassen dan kan dit natuurlijk. Wij raden je aan om deze strategie eerst toe te passen bij het spelen van gratis blackjack. Zo kan je testen of de strategie werkelijk werkt. Wanneer je ziet dat de strategie werkt kan je hem toepassen bij het spelen om echt geld.

Het blijft een kansspel

Blackjack is en blijft een kansspel waar geluk de grootste factor is. Het gebruiken van een blackjack strategie is dus geen garantie voor winst. Wel geeft het je de meeste kans om te winnen. Wij raden je dan ook aan om altijd gebruik te maken van deze strategie.

Martingale strategie

Dit is één van de meest bekende strategieën. Bij de Martingale strategie verdubbeld je de inzet elke keer wanneer je verliest. Op het moment dat er gewonnen wordt zet je weer de originele inzet in. Deze strategie is gemaakt om altijd winst te maken. Wanneer je over een grote bankroll beschikt zou dit mogelijk zijn. Alleen hebben de blackjack tafels allemaal een inzetlimiet. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om deze strategie goed uit te voeren.